You are at: Home / Catalogues / Catalogues of the BC / Search collections


Left menu



Historical archive of the Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Private Foundation Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Dates: 1488, juny, 6. València

Title: Almoina de Pedro d'Urrea als pobres vergonyants de Llucena

Contents: Pedro de Sesé, prevere, beneficiat a l’església de la vila de Llucena i habitant de la dita vila, com a procurador del justícia i jurats de la vila de Llucena, patrons, rectors i administradors de l’almoina que el difunt Pedro d’Urrea, senyor de la tinença d’Alcalà, havia deixat als pobres vergonyants de la vila de Llucena amb un cens anual de 1.000 sous (8 de novembre de 1486, Llucena), confessa i reconeix a la noble Estefania de Carròs i de Mur, donzella, haver rebut, per mans del seu procurador Jaume Desbosch, comanador de la vila d’Onda, sis instruments relacionats amb el dit cens.

Classification level: Almoines

Name of notary: Sebastià Vilagenís, per autoritat reial notari públic de València i per a tota la terra i dominació del rei d’Aragó.

Notes: Al dors: "Àpoca fermada per lo venerable mossèn Pere de Sesse en cert nom a la molt noble e expectable dona Stefania Carroç e de Mur de sis instruments o contractes fahents per los mil sous censsals de la almoinas lexadas per lo spectable don Pedro d’Urrea, quondam, a pobres vergonyants de la vila de Luçena. Per mans del magnífich frare Jaume del Bosch, comanador de Onda. (s. XV)"

Number: 2077

Record number: 25929

Format: Pergamí

Measurements: 162 x 252 mm

Languages: Llatí

Locations: Biblioteca de Catalunya - Arxiu de l'Hospital

Reproduction: Document access

Per consultar el document adreceu-vos a l'Arxiu Històric de l'Hospital de Sant Pau

Take part!
Back to results
New search