You are at: Home / Catalogues / Catalogues of the BC / Search collections


Left menu



Historical archive of the Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Private Foundation Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Dates: s. XVIII

Title: "Aranzel de tots los actes de establiments y precaris fets per los il·lustres administradors de l'Hospital de Santa Creu de Barcelona [...]"

Contents: Inventari o relació d'actes d'establiments i precaris fets pels administradors de l'Hospital, de cases i de terres dins de la ciutat de Barcelona i de fora, a diferents persones; extrets dels manuals notarials de Joan Torró entre el 17 d'agost de 1401 i el 5 d'octubre de 1402. Concretament aquest plec es refereix al manual 1r de Joan Torró, que comença el 3 de maig de 1401 i acaba el 3 de setembre de 1404. Per a cada acte, remet al foli i número del manual de Joan Torró, i en algun cas també als seus llibres de capbreus.

Classification level: Arxiu / Patrimoni: Censos i propietats

Name of notary: Joan Torró

Notes: F. 13v-20v, en blanc. Al marge superior dret del primer foli apareix la menció "nº 18". Als marges dret i esquerre dels folis apareixen regests dels diferents actes i anotacions addicionals. Si es té en compte aquestes anotacions posteriors, l'interval de dates del document acaba l'11 de gener de 1403 (f. 1). Olim BC AH Capsa 13

Number: 12

Format: Paper

Measurements: 310 x 215 mm

Languages: Català

Folios: 20 f.

Signature: AH 2768

Locations: Biblioteca de Catalunya - Arxiu de l'Hospital

Per consultar el document identifiqueu-vos i demaneu el document

Take part!
Back to results
New search