You are at: Home / Catalogues / Catalogues of the BC / Search collections


Left menu



Historical archive of the Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Private Foundation Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Dates: 1530-1540. Barcelona

Title: "Acte de difinisió y renunsiasió feta per los administradós de l'Ospital general en favor de Pau Renart, notari púbblic de Barselona. De la eretat y béns de mossèn Flassà"

Contents: 1) Composició i acord entre els administradors de l'Hospital de la Santa Creu i Pau Renard, notari públic de Barcelona, sobre l'herència del donzell Joan de Flassà (Barcelona, 14 d'octubre de 1537); amb àpoca (ibíd., 12 de setembre de 1540). Còpies de 1573. 2) Testament de Joan de Flassà, donzell domiciliat a Barcelona i a la vegueria de Girona; nomena marmessors els administradors de l'Hospital i Renard ([8 de febrer de 1530]).

Classification level: Patrimoni: Herències i llegats: Renard, P.

Name of notary: Miquel Joan Cellers, notari públic de Barcelona i escrivà de negocis de l'Hospital, tenint les escriptures del seu pare, Miquel Cellers, ídem (1)

Notes: 1) Administradors de l'Hospital: Pere Ferrer i Miquel Joan Icard, canonges, Bertran Desvalls, donzell, i Pere Ermengol, mercader (1537): Joan Calvet, abat de la Real, Miquel Coll, canonge, Galceran Durall, donzell, i Pere Eixarrat (1540). 2) Àpode. Olim AH Capsa 2.

Number: 2727

Record number: 25689

Format: Paper

Measurements: 220 x 155 mm

Languages: Llatí

Folios: 15 f.

Signature: BC AH 1002/6

Locations: Biblioteca de Catalunya - Arxiu de l'Hospital

Per consultar el document identifiqueu-vos i demaneu el document

Take part!
Back to results
New search