You are at: Home / Visit us / Exhibitions / Una altra Barcelona: imatges d'una ciutat desapareguda
Una altra Barcelona: imatges d'una ciutat desapareguda

Start date: 19/07/2021 End date: 10/09/2021

Place: Espai Zero

Timetable: De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 15 a 19 h. Dissabtes 31/7 i 28/8, de 10 a 14 h

Commissioners: Maria Sadurní, Ruth Queixalós i Marga Losantos, amb la col·laboració de M. Àngels Casas, del Servei d’Accés i Obtenció de Documents de la BC

Video de l'exposició

1 - Plaça de Catalunya - Documents

2 - Establiments comercials - Documents

3 - Espais singulars - Documents

4 - Transports - Documents

5 - Setmana Tràgica - Documents

6 - Biblliografia - Documents

La Biblioteca de Catalunya us convida a visitar l’exposició "Una altra Barcelona: imatges d'una ciutat desapareguda", comissariada per Maria Sadurní, Ruth Queixalós i Marga Losantos, amb la col·laboració de M. Àngels Casas, del Servei d’Accés i Obtenció de Documents de la BC.
Ens trobem a la Barcelona de principis del segle XX, i us convidem a fer una passejada pel centre de la ciutat. El recorregut que us proposem surt de la Plaça de Catalunya i acaba al jardí de l’Hospital de la Santa Creu, edifici on es troba actualment la Biblioteca de Catalunya.
La Plaça de Catalunya, tot i que va ser projectada per l’Ajuntament de Barcelona a mitjan segle XIX, no es va començar a urbanitzar fins al 1902. Als anys 20 ja hi podeu trobar gran quantitat de comerços, cafès, hotels, restaurants, i fins i tot el Teatre El Dorado.

L’exposició es podrà veure fins al divendres 10 de setembre a l’Espai Zero, al vestíbul de la BC, i és d’entrada lliure (carrer de l’Hospital, 56, Barcelona).

L'horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 15 a 19 h, i dissabtes 31 de juliol i 28 d’agost, de 10 a 14 h.

Tríptic

Return