You are at: Home / Visit us / Exhibitions / Pujol Grau. Forma, matèria i esperit
Pujol Grau. Forma, matèria i esperit

Start date: 01/06/2021 End date: 17/07/2021

Place: Espai Zero

Timetable: De dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 15 a 19 h Dissabtes 5 i 19/6 i 3 i 17/7, de 10 a 14 h

Commissioners: Roser Insenser i Sílvia Ferrer, Unitat Gràfica de la BC
Joaquim Pujol Grau, artista

Video de l'exposició

1. Apunts per a un inici - Documents

2. Tres (o més) punts de vista - Documents

3. Formes intuïdes - Documents

4. Imatges en metamorfosi - Documents

5. Salàs de Pallars - Documents

6. Bibliografia - Documents

La Biblioteca de Catalunya us convida a visitar l’exposició "Pujol Grau. Forma, matèria i esperit", comissariada per Roser Insenser i Sílvia Ferrer, de la Unitat Gràfica de la BC, i pel mateix artista.
“Joaquim Pujol Grau (Barcelona, 1938), artista plàstic format en una Catalunya a la que dictatorialment li foren negades les essències de l’esperit i de la llengua que li són pròpies, sempre ha maldat per a trobar i compartir la saba del país. Inicialment format a l’Escola de Belles Arts de Sant Jordi, començà a modelar la seva personalitat pictòrica al taller de Nolasc Valls, juntament amb els també artistes Rey Polo i Albert Casals, amb els que conformà el grup Tres punts de vista, plenament relacionat amb els moviments artístics europeus i americans de l’època” (Josep Maria Cadena, periodista i crític d’art).
El documental “Joaquim Pujol Grau. Forma, matèria i esperit”, realitzat per l’artista i dirigit per Carlos Cercós, es projectarà a la pantalla  de l’Espai Zero.
L’exposició es podrà veure fins al dissabte 17 de juliol a l’Espai Zero, al vestíbul de la BC, i és d’entrada lliure (carrer de l’Hospital, 56, Barcelona).

L'horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 15 a 19 h, i dissabtes 5 i 19 de juny, i 3 i 17 de juliol, de 10 a 14h

Tríptic

Return