You are at: Home / Services / Books for entities






Books for entities. Service of delivery of BC’s duplicates.

The BC offers books duplicates to organizations without commercial purpose (libraries, schools, civic and social centres, nursing homes, ...)

Use conditions

  • Requests will be processed in order of arrival.
  • Organizations petitioners will carry out transport of documents.

An access code is needed to use this service

  • Request of access code
  • Check your requests
  • If you have forgotten your access code or password you can request a reminder. You must enter the email address you reported when you applied for the code. We will send the access code, along with a new password. Please  follow the instructions provided in order to activate the account again.

Find duplicates

Complete list of titles available:

Estalella, Ramon. Catalunya, Estalella i el seu temps : 12 al 28 de novembre de 1991 : sala d'exposicions del Banco Bilbao Vizcaya. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura: 1991. cat.

Folch i Camarasa, Ramon. Tota aquesta gent. Barcelona: Nova Terra: 1965. cat.

Fernández Jurado, Ramon. Ramón Fernández Jurado, Juli Morera. Barcelona: l'Ajuntament: 1984. cat.

Folch i Camarasa, Ramon. Adéu, abans d'hora. Madrid: Alfaguara: 1966. cat.

Programació de llengua i literatura catalanes per al BUP. Barcelona: Servei de Publicacions de la Generalitat de Catalunya: 1978. cat.

Guia bibliogràfica de llengua i literatura catalanes. Barcelona: Servei Central de Publicacions de la Generalitat de Catalunya: 1979. cat.

Programació de llengua, de didàctica de la llengua i de cultura catalanes per als cursos de reciclatge del professorat d'Educació Preescolar i d'Educació General Bàsica. Barcelona: Servei de Publicacions de la Generalitat de Catalunya: 1978. cat.

Catalunya. Programació de llengua i literatura catalanes per a la formació Professional. Barcelona: Servei Central de Publicacions de la Generalitat de Catalunya: 1979. cat.

Lamaud, Pierre. El Cor. Barcelona: Laia: 1976. cat.

Guia bibliogràfica de llengua i literatura catalanes. Barcelona: Servei Central de Publicacions de la Generalitat de Catalunya: 1979. cat.