You are at: Home / About us / Centenari / Llibre de visites
Llibre de visites

Expliqueu-nos les vostres impressions i comentaris.

Opinions

Salutacions cordials i gràcies per afegir l'entrada.
http://www.dobre-ogloszenia.pl/ogloszenia/dwudrzwiowa-komoda-rtv.html
Una de les millors Biblioteques d´Europa
Moltes felicitats! Cent anys no es compleixen cada dia. Ara, a continuar oferint aquest fantàstic servei.
Felicitats!!!
Moltes felicitats,per els cent anys de historia,una historia que forma part de la cultura,felicitats.
Per molts anys!!! I cap a 100 més!!!
Felicitats, bnc!!!
per molts anys, biblio!!! la cultura és un tresor i, guardar-la, una magnífica croada. moltes gràcies a totes les bibliotecàries i bibliotecaris que fan possibles les biblioteques.
Per molts anys! Conservo molts records lligats al vostre edifici -especialment a la part que dóna a Egipcíaques-. Cuideu-me bé la xicranda del pati: també hauria de formar part del vostre patrimoni!
Per molts anys i gràcies!
Felicitats a tot l'equip per la feina feta i molts ànims per a fer front als reptes de futur. Per molts segles més! Enhorabona!
El vostre servei al país ha estat i és incommensurable. Que pogueu continuar posant al nostre abast el saber i la història... Desitjo que els vostres Fons continuin creixent... Felicitats pels vostres cent anys!
Per molts anys joveneta. 100 anys no son res en relació a les moltes generacions que encara has de conèixer.
Moltes felicitats per la feina ben feta
És ben emocionant dir-vos per molts centenaris!!
Per molts anys, enhorabona per la feina feta i ànims pel que queda per endavant (que és molt important). Felicitats a tots/es.
Felicitats!!! Que hi hagi molts centenaris en el futur!!! Enhorabona per la bona feina feta a la Biblioteca, al web i a les xarxes socials. Les biblioteques són i desitgem que segueixen ser espais on es fa palès que la societat estima la cultura. Per molts anys!!!
Enhorabona per la vostra dedicació a la cultura i per l'acurada conservació dels milers de documents que mantenen la nostra memòria i la nostra dignitat.
Moltes gràcies!
Moltes felicitats en el centenari de l'obertura de la BC. Fa 15 anys, vaig necessitar avals de 2 professors de l'Escola de Biblioteconomia per poder fer-me el carnet. Avui això ja és història i aquesta institució és encara més oberta i divulgadora. Com a Cap del Servei de Biblioteques del Dept. de Cultura, és un plaer compartir estratègies i iniciar nous projectes amb la Biblioteca de capçalera. Enhorabona a tot l'equip!
Per molts centenaris més i enhorabona pel web!
Preciós aquest treball! Enhorabona als professionals que l'han fet!
He gaudit molt amb el recull de fotografies. 100 anys de treball i molt ben aprofitats!