Menú superior





Ets a: Inici / Serveis / Llibres per a entitats






Llibres per a entitats. Servei de distribució de duplicats de la BC

La BC ofereix duplicats dels seus fons a entitats sense ànim de lucre (biblioteques, escoles, casals, centres cívics, residències geriàtriques, etc.).

Condicions d’ús

  • Les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada.
  • El transport dels documents serà a càrrec de les entitats que hagin fet la sol·licitud.

Per utilitzar aquest servei necessiteu un codi d'accés

Buscar duplicats

Llistat complet de títols disponibles:

El Pensament en perill? : l'assaig com a forma oberta i crítica. cat. Col·lecció KRTU.

Tudela Joan. Sant Roc, Badalona. [Barcelona]: Generalitat de Catalunya, Departament de Benestar Social: 1995. cat. Els Barris d'ADIGSA.

Blanes i Plans Josep. Pedra i ploma: confidències al Claustre de Sant Cugat del Vallès. Sant Cugat del Vallès: Raurich: 1987. cat.

Aguirre Francisca. Trist esbalaïment. València: Institució Alfons el Magnànim, Diputació de València: 2003. cat. Els Plecs del Magnànim.

Alonso Eduardo. Miracle en les Hespèrides. València: Institució Alfons el Magnànim, Diputació de València: 2002. cat. Els Plecs del Magnànim.

Mollá Juan. Selva i altres somnis. València: Institució Alfons el Magnànim, Diputació de València: 2003. cat. Els Plecs del Magnànim.

Consolo, Vincenzo. Retaule. [Barcelona] : La Magrana [etc.],: 1989. cat. Venècies ;.

Consolo, Vincenzo. Retaule. [Barcelona] : La Magrana [etc.],: 1989. cat. Venècies ;.

Bellveser Ricardo. Paradoxa de l'èxit. [València]: Institució Alfons el Magnànim, Diputació de València: 2005. cat. Els Plecs del Magnànim.

L'Ús de la llengua catalana a les empreses de Catalunya. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura: [ca. 1994]. cat.