Menú superior





Ets a: Inici / Serveis / Llibres per a entitats






Llibres per a entitats. Servei de distribució de duplicats de la BC

La BC ofereix duplicats dels seus fons a entitats sense ànim de lucre (biblioteques, escoles, casals, centres cívics, residències geriàtriques, etc.).

Condicions d’ús

  • Les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada.
  • El transport dels documents serà a càrrec de les entitats que hagin fet la sol·licitud.

Per utilitzar aquest servei necessiteu un codi d'accés

Buscar duplicats

Llistat complet de títols disponibles:

Barreda i Edo, Pere-Enric. Carles Salvador : una vida en imatges. Benassal: Fundació Carles Salvador: 2009. cat.

Martínez Ferrando, Ernest. Les Llunyanies suggestives. Valencia: Institución Alfonso el Magnánimo Diputación Provincial de Valencia: 1952. cat.

Emmanuel. Medjugorje, el triunfo del corazón : la década de 1990. Barcelona: Asociación Hijos de Medjugorje: 2009. spa.

Centre Unesco de Catalunya. Mapa de la diversitat de creences i de conviccions de Blanes una invitació a un viatge interactiu per la diversitat cultural i religiosa de la ciutat. Barcelona: UNESCOCAT: 2007. cat.

Centre Unesco de Catalunya. Mapa de la diversitat de creences i de conviccions de Santa Coloma de Gramenet una invitació a un viatge interactiu per la diversitat cultural i religiosa de la ciutat. Barcelona: UNESCOCAT: 2010. cat.

Centre Unesco de Catalunya. Mapa de la diversitat de creences i de conviccions de Blanes una invitació a un viatge interactiu per la diversitat cultural i religiosa de la ciutat. Barcelona: UNESCOCAT: 2007. cat.

Convenció per a la salvaguarda del patrimoni cultural immaterial. Barcelona: Centre UNESCO de Catalunya-Unescocat: 2010. cat.

Security, living together and cultural diversity. Barcelona: Unescocat Centre Unesco de Catalunya: 2008. eng.

La Diversitat en el marc de la convivència intercultural, ciutadania i percepció de seguretat : jornada commemorativa…. Barcelona: Departament d'Interior Relacions Institucionals i Participació: 2010. cat.

La Gestió de la diversitat lingüística i els processos de pau = La Gestión de la diversidad lingüística y los procesos de paz. Barcelona: Centre UNESCO de Catalunya-Unescocat: 2010. cat.