Menú superior





Ets a: Inici / Serveis / Llibres per a entitats






Llibres per a entitats. Servei de distribució de duplicats de la BC

La BC ofereix duplicats dels seus fons a entitats sense ànim de lucre (biblioteques, escoles, casals, centres cívics, residències geriàtriques, etc.).

Condicions d’ús

  • Les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada.
  • El transport dels documents serà a càrrec de les entitats que hagin fet la sol·licitud.

Per utilitzar aquest servei necessiteu un codi d'accés

Buscar duplicats

Llistat complet de títols disponibles:

Qui són? autors de llibre infantil i juvenil de les comarques de Lleida que trobareu a les biblioteques. [LLeida: Central de Biblioteques de Lleida]: DL 2002. cat.

Life-nature and the conservation of Mediterranean wetlands. [Barcelona]: Generalitat de Catalunya, Departament de Medi Ambient: 1999. eng.

Schwarz-Bart, André. Darrer just. Barcelona: Vergara: 1964. cat.

Precaucions i mesures d'aïllament per evitar la transmissió de les infeccions als centres sanitaris. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Sanitat i Seguretat Social: 1999. cat. Recomanacions per a la prevenció de la infecció als centres.

Panorama jurídic de la societat de la informació a Catalunya. [Barcelona]: [Generalitat de Catalunya, Departament de la Presidència, Comissionat per a: cat. Quaderns de la societat de la informació.

A la recerca del jo poètic. [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovaci: 1999. cat. Premis CIRIT a la Joventut.

Torralba Juan José. J.J. Torralba. Zaragoza: Ayuntamiento de Zaragoza: DL 1999. spa.

Villarrocha Vicente. Vicente Villarrocha. Zaragoza: Ayuntamiento de Zaragoza: DL 1999. spa.

Medi ambient 2010 el futur és a les nostres mans. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Medi Ambient, Consell Assessor per: cat. Col·lecció documents.

Colomines i Puig Joan. Rostre humà del Parlament: apunts de memòria. Barcelona: Meditarrània: 2002. cat. Cultura i societat.