Fons històric de l'Hospital de la Santa Creu
Biblioteca de Catalunya - Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Dates: 1843, gener-setembre
Títol: Llibre de data de l'Hospital per aliments
Contingut: Llibre de data de l'Hospital de la Santa Creu: entrades d'aliments. Cada assentament conté: data, destinació (empleats i malalts), tipus d'aliment i quantitat (carn, pans, vins, vinagre, arròs, fideus, sèmola, ous, xocolata, porc, llard, sagí, mongetes, cigrons, sal, oli, safrà, canyella, pebreu, clau d'espècia i gallines).
Nivell classificació: Economat
Observacions: Destinacions; empleats, malalts, malaltes, retirades, orats, orades, expòsits, expòsites, govern, presidiaris, germans, germanes, dides, farmàcia, cuina-"caldos", cuina-empleats, llàtzers ("lazarinos"), Convalescència i altres que apareixen puntualment (església, etc.).
Número: 16265
Número de Registre: 5097
Suport: Paper
Mides: 435 x 315 mm
Llengües: Castellà
Coberta: Mitja pasta
Folis: f. 1-103 + s. n.
Documentació relacionada: 16264
Topogràfic: BC Arx. 531
Localitzacions: Biblioteca de Catalunya - Arxiu de l'Hospital
Per consultar el document identifiqueu-vos i demaneu el document
Col·labora! Tornar als resultats Nova cerca
Facebook de la biblioteca Twitter de la biblioteca Flickr de la biblioteca Tagpacker de la biblioteca Canal Youtube de la biblioteca Pinterest de la biblioteca Instagram de la biblioteca