Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / De "Fugida en gris" a "Ciutadà Canalda", acte de recepció del Fons Isidre Grau
De "Fugida en gris" a "Ciutadà Canalda", acte de recepció del Fons Isidre Grau

El proper dimarts, 9 de maig, a les 18:00 h a Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya tindrà lloc De Fugida en gris a Ciutadà Canalda, acte de recepció del Fons Isidre Grau.

La Biblioteca de Catalunya us convida a assistir a la presentació de la donació del fons de l’escriptor Isidre Grau que vol posar la seva documentació a l’abast  dels usuaris i investigadors. El fons ingressat aplega obra literària (novel·la, narrativa curta, viatges, assaig i literatura infantil i juvenil), correspondència, cursos i tallers d’escriptura, memòria familiar, retalls de premsa, impresos, articles i altra documentació. 

Isidre Grau va formar part del col·lectiu Ofèlia Dracs, ha estat mereixedor de diversos premis i és soci d’honor de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. En aquest context, l’ingrés del seu arxiu personal contribueix a ampliar els fons literaris conservats a la BC en l’àmbit contemporani amb l’objectiu de preservar el patrimoni literari català.

L’acte de recepció del fons comptarà amb la intervenció de l’escriptor Joan Todó i l’escriptor i periodista Vicenç Villatoro, que posaran en context l’autor i la seva obra amb els parlaments: La vida escrita del Ciutadà Canalda, i Isidre Grau: el realisme sòlid, que pronunciaran respectivament. 

Podreu seguir l'acte per streaming a:  https://www.youtube.com/user/BibliotecaCatalunya/live

Entrada lliure. Aforament limitat.

Tornar