Menú superior





Ets a: Inici / Serveis / Llibres per a entitats






Llibres per a entitats. Servei de distribució de duplicats de la BC

La BC ofereix duplicats dels seus fons a entitats sense ànim de lucre (biblioteques, escoles, casals, centres cívics, residències geriàtriques, etc.).

Condicions d’ús

  • Les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada.
  • El transport dels documents serà a càrrec de les entitats que hagin fet la sol·licitud.

Per utilitzar aquest servei necessiteu un codi d'accés

Buscar duplicats

Llistat complet de títols disponibles:

Luque Reina M. Eulàlia. Reincidència penitenciària a Catalunya. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitza: 2005. cat. Justícia i societat.

Akademiska Hus 10 år: en jubileumbok över åren 1993-2003. [Goteborg]: Akademiska Hus: 2003. swe.

L'Aigua i el medi: cicle de conferències. Barcelona: Institut d'Estudis Catalans: 2003. cat. Publicacions de la Presidència.

Ulied Andreu. Govern del territori al segle XXI: solucions més senzilles per a problemes més complexos?. Barcelona: Generalitat de Catalunya: 2003. cat. Documents de reflexió estratègica.

Future of the Flakland islands and its people. Sofia: The Atlantic Club of Bulgaria: 2003. eng.

Margaix Giner Xavi. Sant Fost, el paisatge de la memòria. [Sant Fost de Campsentelles]: Centre d'Estudis Santfostencs Amics de Cabanyes: 2002. cat.

Reniu Vilamala Josep Maria. Política a Osona el comportament polític i electoral dels osonencs, 1977-2000. Vic: Eumo: 2002. cat. L'Entorn.

Reflexions crítiques sobre la cultura catalana. Barcelona: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya: 1983. cat.

Perspectivas actuales del proceso de integración europea. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Institut d'Estudis Autonòmics: spa. EuropaFutura.org.

Andrés de la Morena Silvano. Movimiento de translación. Soria: Granzas de Yeros: DL 2002. spa.