Menú superior





Ets a: Home / Catàlegs / Catàlegs de la BC / Cercar col·leccions


Menú esquerre



Fons històric de l'Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Dates: 1699, desembre 27. Barcelona

Títol: "Reflexiones reales, históricas, religiosas por el procurador fiscal patrimonial en defensa de la Real Capilla de su magestad en la ciudad de Barcelona, que lo es del antiguo palacio de los sereníssimos señores reyes godos y después de Aragón y condes de Barcelona y de largos años por pontificia y real munificencia está administrada, con calidades y exercicio de retor y verdadero pároco, por el prior del convento de la real militar orden de la Virgen de la Merced, nuestra indefectible tutelar, sobre la paroquialidad de esta real capilla y competencia de jurisdicción entre la curia eclesiástica de Barcelona y el real consejo de la Baylía General de este Principado, suscitada con motivo del viático que ministró el prior de la Merced al difunto V. P. inquisidor don Lucas Faxardo de Valladares"

Contingut: Al·legacions judicials a favor de la jurisdicció parroquial que té la capella reial de Barcelona, en mans del convent de la Mercè. Firmat: Pere d'Amigant i Ferrer, oïdor de la Reial Audiència i consultor de la Inquisició. (Imprès s. ll.: s. n., s. a.).

Nivell classificació: Matèries eclesiàstiques / Impresos

Observacions: Entre les autoritats se cita Manuel Marià Ribera, O. Merc., Real capilla de Barcelona, Barcelona: Jaume Surià, 1698.

Número: 20110

Número de Registre: 13589

Suport: Paper

Mides: 300 x 200 mm

Llengües: Castellà

Folis: f. 258-279 en tinta

Documentació relacionada: 20111

Topogràfic: BC AH 620/21

Localitzacions: Biblioteca de Catalunya - Arxiu de l'Hospital

Per consultar el document identifiqueu-vos i demaneu el document

Col·labora!
Tornar als resultats
Nova cerca