Menú superior





Ets a: Home / Catàlegs / Catàlegs de la BC / Cercar col·leccions


Menú esquerre



Fons històric de l'Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Dates: 1616-1617

Títol: "Llibre de crèdits y dèbits de la heretat del quòndam doctor Francesch Pons, canonge de la seu de Barcelona. 1616"

Contingut: Llibre de comptes de la marmessoria de Francesc Ponç, doctor en teologia i canonge de Barcelona, que morí el 12 de maig de 1616. Marmessors nomenats en el seu últim testament (Barcelona, 27 de febrer de 1609; notari Salvador Coll): Joan Barba -que duu el llibre-, Antoni Oller i Antoni Vila, preveres beneficiats de la seu, i Pere Pau de Bell-lloc, domiciliat a Barcelona; el canonge de la seu Francesc Guasc actua com a subrogat d'Oller, que premor al testador.

Nivell classificació: Patrimoni: Herències i llegats: Ponç, F.

Observacions: L'hereu de Ponç va ser l'Hospital de la Santa Creu, a qui també es feia un llegat de 10 ll. "en recompensa del llit que quiscun canonge acostuma dexar a dit Hospital". Ponç va deixar la seva biblioteca als caputxins de Santa Eulàlia de Sarrià. Olim 5-XII-9.

Número: 2434

Número de Registre: 11140

Suport: Paper

Mides: 310 x 215 mm

Llengües: Català

Coberta: Pergamí en forma de cartera. Coberta (de mà de S. Roger, arxiver de l'Hospital): "De la heretat del senyor Francesc Pons, canonge de la seu de Barcelona. 5" i "Nº 3"

Folis: f. 1-75

Documentació relacionada: 2435

Topogràfic: BC AH 312

Localitzacions: Biblioteca de Catalunya - Arxiu de l'Hospital

Per consultar el document identifiqueu-vos i demaneu el document

Col·labora!
Tornar als resultats
Nova cerca