Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Exposicions / MANUEL BLANCAFORT família, amistat i paisatge
MANUEL BLANCAFORT família, amistat i paisatge

Data inici: 18/04/2017 Data final: 16/05/2017

Lloc: Biblioteca de Catalunya - ESPAI ZERO

Horari: De dilluns a divendres, de 9h a 20h; dissabtes, de 9h a 14h

Comissariat: Pilar Estrada, Secció de Música
Amb la col·laboració de:
Ramon Sunyer, Unitat de Sonors i Audiovisuals
Maria Mercè Riera, Unitat Gràfica

La Biblioteca de Catalunya us convida a visitar l’exposició MANUEL BLANCAFORT família, amistat i paisatge, a l’Espai Zero, al vestíbul de la Biblioteca de Catalunya, que romandrà oberta des del dimarts 18 d’abril fins al 16 de maig de 2017 (carrer de l’Hospital, 56, Barcelona).

La mostra commemora els 120 anys del naixement  i els 30 anys de la mort del compositor Manuel Blancafort i de Rosselló (la Garriga, 1897- Barcelona, 1987). A més de partitures autògrafes, es poden veure programes, correspondència -cartes entre Mompou i Blancafort-, enregistraments sonors, fotografies -algunes d’elles, com les de la fàbrica familiar de la Garriga, recentment digitalitzades -, rotlles de pianola Victoria i impresos relacionats amb la fàbrica, entre altres.

Bona part dels documents procedeixen del fons Manuel Blancafort, donació de la família a la Biblioteca de Catalunya des del 1990. La selecció dels documents posa de manifest la riquesa del fons personal del músic i convida a conèixer la seva obra i el seu pensament. L’exposició ha estat comissariada per Pilar Estrada -Secció de Música- amb la col·laboració de Maria Mercè Riera -Unitat Gràfica- i Ramon Sunyer –Unitat de Sonors i Audiovisuals.

Entrada lliure.

Tríptic

Vídeo

Tornar