Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Salvat-Papasseit: far de l’avantguarda catalana
Salvat-Papasseit: far de l’avantguarda catalana

fotografia de Salvat-Papasseit

El proper dijous, 20 de juny de 2024, a les 18.30 hores, tindrà lloc a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya l’acte “Salvat-Papasseit: far de l’avantguarda catalana”, un homenatge al poeta amb motiu de la commemoració de l’Any Joan Salvat-Papasseit.

La benvinguda serà a càrrec de la directora de la Biblioteca de Catalunya, Eugènia Serra, i de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe.

La directora de la Biblioteca presentarà la digitalització de la documentació que es conserva al fons Salvat-Papasseit, que es posarà a disposició dels usuaris que estiguin interessats en consultar-la en accés obert.

L’acte inclou una taula rodona sobre la trajectòria i l’època del poeta, que comptarà amb la participació del comissari de l’Any Joan Salvat-Papasseit, Ferran Aisa; la historiadora Dolors Marin, i l’assagista i crític cultural Manuel Guerrero. Com a cloenda, hi haurà un recital de poemes a càrrec de les poetesses i rapsodes Miriam Reyes i Myriam Soteras, i el poeta i músic Joan Vinuesa.

Organitzat per la Biblioteca de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes.

Entrada lliure amb aforament limitat.

Es podrà seguir en estríming pel canal de Youtube de la Biblioteca de Catalunya.

Tornar