Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Cicle de concerts del Barcelona Festival of Song
Cicle de concerts del Barcelona Festival of Song

cartell del Festival

El Barcelona Festival of Song celebra enguany el 20è aniversari. Aquest Festival, que té com a objectiu preservar i promoure el repertori de cançó artística llatinoamericana i ibèrica, organitza un cicle de concerts en diversos escenaris emblemàtics de la ciutat.  

La Biblioteca de Catalunya acull cinc d’aquests concerts:

Divendres, 5 de juliol de 2024, a les 20.30 h, a la Sala de Llevant: "Naturalesa màgica”, concert inaugural amb Patricia Caicedo, soprano; Nikos Stavlas, piano, i Ricardo Urquiza, guitarra. 

Dimarts, 9 de juliol de 2024, a les 20.30 h, a la Sala de Llevant: “De l’Atlàntic al Mediterrani”, amb Ibertrio, que interpreta obres de compositors espanyols, portuguesos i iberoamericans. Formen Ibertrio: Nuno Meira, violí; Américo Martins, violoncel, i Isolda Crespi Rubio, piano. 

Dimecres, 10 de juliol de 2024, a les 20.30 h, a la Sala de Llevant:  “Gracias a la vida”, música i poesia de Xile, amb Pablo-Willey Bustos, tenor, i Mia Bach, piano. 

Dijous, 11 de juliol de 2024, a les 20.30 h, a la Sala de Llevant: “Autopsicografia”, cançons brasileres, amb Lenine Santos, tenor, i Nikos Stavlas, piano. 

Divendres, 12 de juliol de 2024, a les 20.30 h, a la Sala de Llevant. Doble programa:

“Amor perdido”, una reflexió musical sobre la fi de l’amor, amb Darci Bultema, soprano, i Nikos Stavlas, piano.

“Dançes e batuques”, celebrant el llegat africà, amb Kadija Telez, piano.

Les entrades són gratuïtes, amb aforament limitat. Cal reservar-les a https://www.barcelonafestivalofsong.com/concerts

També es pot visitar l’exposició “Barcelona Festival of Song, 20 anys de cançons”, a l’Espai Zero de la Biblioteca de Catalunya, fins al 20 de juliol. L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 20 h, i dissabtes de 10 a 14 h.

Tornar