Menu más alto





Estás en: Home / Catálogos / Catálogos de la BC / Buscar colecciones


Menu de la izquierda



Fondo histórico del Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Fundación Privada del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Fechas: 1515-1605

Título: "Libre de les pies causes instituhides per lo venerable e discret mossèn Steve Soley, quòndam notari, de les quals és administrador en Pera Janer, notari"

Origen: Llibre de l'administració de les causes pies instituïdes per Esteve Solei, notari de Barcelona, en el seu testament (Barcelona, 14 de desembre de 1515; notari Tomàs Costa). Dut per un dels marmessors, Pere Janer, del mateix ofici i ciutat, i continuat pel seu fill Jaume Joan Janer. 1) Missa a Sant Joan de Salerm: Solei deixa uns censos al bracer barceloní Francesc Janer, la seva muller Margarida i els seus fills Francesc, bracer, i Pere, notari, amb la condició que facin celebrar una missa a la capella de Sant Joan de Salerm, al carrer dels Tallers de Barcelona, o facin una caritat equivalent a l'Hospital de la Santa Creu. 2) Missa al monestir de Santa Maria dels Àngels, al qual fa donació d'un censal mort.

Nivel de clasificación: Causes pies

Observaciones: Document solt a la bossa: nomenament de Jaume Mir com a administrador de la causa pia (llatí; Barcelona, 8 de gener de [1601?]). Vegeu BC, Arxiu Històric: protocols del notari barceloní Pere Janer o Gener (1537-1552).

Número: 9996

Formato: Paper

Medidas: 220 x 150 mm

Lenguas: Català

Cubierta: Pergamí en forma de cartera

Folios: s. n.

Topográfico: AHSCSP Causes pies. Vol. VI. Inv. 6. Carpeta 23/3

Localizaciones: Arxiu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Per consultar el document adreceu-vos a l'Arxiu Històric de l'Hospital de Sant Pau

¡Colabora!
Volver a los resultados
Nueva busqueda