Menu más alto





Estás en: Home / Catálogos / Catálogos de la BC / Buscar colecciones


Menu de la izquierda



Fondo histórico del Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Fundación Privada del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Fechas: 1623-1624. Barcelona

Título: "Concòrdia y transactió entre los patrons y administradors de la causa pia del senyor canonge Joan Andreu Sorts ab los cònjuges Ferrers y Sorts. 1623, 1624"

Origen: 1) Concòrdia entre els administradors de l'Hospital de la Santa Creu -Miquel Joan Boldó, Lluís Desquerrer i Gassol, Jeroni de Navel i Benet Ginebreda-, com a administradors de la causa pia instituïda pel canonge Joan Andreu Sorts, d'una banda, i Josep Ferrer, donzell domiciliat a Barcelona, doctor en ambdós drets i membre del Consell Reial, i la seva muller Anna Ferrer i Sorts, de l'altra, sobre el repartiment de l'herència de Lluís Sorts, ciutadà honrat de Barcelona, que havia instituït hereva substituta la seva filla Anna i deixava una part dels béns a la causa pia del canonge. Còpia del 15 de març de 1627, feta a instància de Joan Bernadí Rocafort i Sorts, prevere de Barcelona i procurador de la causa pia. 2) Presentació de lletres apostòliques (Roma, 14 d'agost de 1624); confirmació de la concòrdia anterior, feta per Joan Sentís, bisbe de Barcelona (Barcelona, 10-28 de gener de 1625).

Nivel de clasificación: Causes pies

Nombre del Notario: Antoni Joan Pastor, notari de Barcelona. Gaspar Montserrat Xemallau, ídem (còpia de 1). Joan Jeroni Talavera, ídem (còpia de 2)

Número: 9950

Formato: Paper

Medidas: 290 x 210 mm

Lenguas: Llatí / Català

Cubierta: Pergamí

Folios: f. 1-106 + 1-23

Documentación relacionada: 8173

Topográfico: AHSCSP Causes pies. Vol. VI. Inv. 6. Carpeta 18/3

Localizaciones: Arxiu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Per consultar el document adreceu-vos a l'Arxiu Històric de l'Hospital de Sant Pau

¡Colabora!
Volver a los resultados
Nueva busqueda