Menu más alto





Estás en: Home / Catálogos / Catálogos de la BC / Buscar colecciones


Menu de la izquierda



Fondo histórico del Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Fundación Privada del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Fechas: 1625-1640

Título: Rubrica dels inventaris dels officials de la casa del hospital general de Santa Creu de Barcelona en poder de Dionis Batlle notari de Barcelona i escrivà major de la present casa comensant en lo any de la nativitat de nostre senyor MDCXX.

Origen: Conté index: Inventari del priorat i sagristia/inventari de la cambrada de Sant Pere/de la cambrada de les Febres/de la cambrada de Sant Roc/cambrada de Santa Eulàlia/de la gallinera/de la sobestanta/de les orades/forns/apotecaria/"inventarium infantiu"/de Sant Llàtzer. Contingut: Inventari del priorat/Felip Bosch, sobrestant menor/Pere Joan Carreres, sobrestant major/estància de l'infermer/de la cuina del coc/estància del procurador de plets, Salvador Rocafort y Sorts/de les Febres/de la botiga de l'apotecari/mare de les orades essent prior Joan Joli/del pare dels orats/cambrada de Sant Pere/de la cambrada de Sant Roc/cambrada de Santa Eulàlia/orades/mare del monestir/mare de les dides/mare de les Febres/mare sobrestanta/cuina gallinera/del pare dels infants/pacioner menor/mare de les Febres/mare del monestir/cambrada dels forners i mossos del forn/cuina/fariner/infermer/vicari major/vicari menor/sobrestant menor/passioner major/pacioner i botiller/fariner/hospital dels pelegrins/casa i cambra dels barbers i de la botiga/sagristia/ Fulls solts d'inventaris de la sagristia i un memorial del que falta a l'Hostal dels pelegrins.

Nivel de clasificación: Inventaris i encants

Observaciones: Mencions als administradors i als diferents servents que accepten en comanda els inventaris quan es realitzen canvis.

Número: 1512

Formato: Paper

Medidas: 300 x 215 mm

Lenguas: Català / Llatí

Cubierta: En pergamí. Amb escut de l'Hospital. "Liber inventariorum oficialium hospitalis generalis sancte crucis Barcinone/MDCXXII/Liber inventariorum oficia/1635/1636/1637/1638. En el llom "Inventaris".

Folios: 165 f.

Topográfico: AHSCSP Inventaris. Vol. III. Inv. 8. Inventaris de la casa, llibre 11

Localizaciones: Arxiu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Per consultar el document adreceu-vos a l'Arxiu Històric de l'Hospital de Sant Pau

¡Colabora!
Volver a los resultados
Nueva busqueda