Menu más alto





Estás en: Home / Catálogos / Catálogos de la BC / Buscar colecciones


Menu de la izquierda



Fondo histórico del Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Fundación Privada del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Fechas: 1420-1443. Barcelona-Vic

Título: Documentació sobre Guillem i Caterina de Malla

Origen: 1) Testament d'Aldonça de Castellet, filla del donzell domiciliat a Vic Guillem de Malla i d'Elionor, difunts, vídua del ciutadà barceloní Berenguer de Castellet; hereus: els seus germans Francesc i Guillem de Malla (Vic, 22 de juliol de 1420). 2) Donació de béns de Guillem de Malla, donzell domiciliat a Vic, a favor de la seva sogra Blanca, vídua del ciutadà barceloní Bernat Sirvent (Barcelona, 15 de juliol de 1429). 3) Donació de béns de Francesc de Malla, canonge i paborde de la seu de Vic, a favor del seu germà Guillem de Malla, donzell domiciliat a Vic (Vic, 23 d'agost de 1430). 4) Testament de Blanca, vídua del ciutadà barceloní Bernat Sirvent; hereva: la seva filla Caterina (Vic, 12 de gener de 1442). 5) Donació de béns de Caterina, muller del donzell de Vic Guillem de Malla i filla del ciutadà barceloní Bernat Sirvent i de Blanca, difunts, a favor de la seva filla Caterina (Vic, 2 d'octubre de 1443). Còpies del 13 de març de 1449.

Nivel de clasificación: Patrimoni: Herències i llegats: Renard, P.

Nombre del Notario: Pere Marc Poquí, notari públic de Vic (1). Pere Ponçgem, notari públic de Barcelona (2). Gabriel Estanyol, notari públic de Vic (3-5). Antoni de la Campana, de Vic, notari reial pel Principat (còpia)

Observaciones: Al dors: "En la stància de heretats, en lo plec de la heretat de mossèn Pau Renard" (de la mà de Sebastià Roger); "Translat auctèntic de diversos actes fahents per la successió de la senyora Llobeta", és a dir, Caterina Llobet. Olim "nº 314".

Número: 14704

Número de Registro: 25053

Formato: Pergamí

Medidas: 830 x 730 mm

Lenguas: Llatí

Documentación relacionada: 14385

Topográfico: BC Perg. 10 GF

Localizaciones: Biblioteca de Catalunya - Arxiu de l'Hospital

Reproducción: Acceso al documento

Per consultar el document identifiqueu-vos i demaneu el document

¡Colabora!
Volver a los resultados
Nueva busqueda