Menu más alto

Estás en: Inicio / Fondos-colecciones / Busca Fondos y colecciones / Guardiola, Carles-Jordi
Carles-Jordi Guardiola (Font: blogs.laxarxa.com/Fem Girona)

Guardiola, Carles-Jordi

Assagista, poeta i editor (Manresa, 1942-)

Vegeu també: Edicions de la Magrana

Autor de poesia, també s'ha dedicat a estudiar la figura de Carles Riba. La seva tasca com a escriptor l'ha portat també a  formar part de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, entitat de la qual fou secretari i president. En l'àmbit editorial, fou cofundador i director del segell editorial La Magrana fins el 2001.

Secció de Manuscrits

Consta de dues col·leccions: una que conté documentació sobre editors i editorials de Catalunya recollida durant els seus anys a Editorial de la Magrana que conté, majoritàriament articles de premsa, catàlegs, material de promoció i en alguns casos material procedent del seu consell d'administració i una altra de característiques similars sobre escriptors catalans. Conté documentació sobre Edicions de la Magrana, l'Associació d'Editors en Llengua Catalana, el Consell Català del Llibre per a Infants, la Federación de Editores de España i la Institució de les Lletres Catalanes.

Acceso: En proceso, consulte su disponibilidad al    

Alcance: 1975-2004

Procedencia: Donatiu de Jordi-Carles Guardiola

Fecha procedencia: 2012

URL's relacionadas :

Enciclopèdia Catalana: Carles-Jordi Guardiola i Noguera

Viquipèdia: Carles-Jordi Guardiola i Noguera

Simposi Carles Riba (3r : 2009 : Barcelona). Carles-Jordi Guardiola. "Carles Riba: relacions. Un projecte" dins Actes. Barcelona  IEC : Aula Carles Riba de la Universitat de Barcelona, 2012 (p. 451-475). El podeu demanar per a consultar a la Biblioteca de Catalunya

Carles-Jordi Guardiola al catàleg de la Biblioteca de Catalunya

Etiquetas: Fondos de asociaciones y fundaciones , Fondos editoriales , Fondos personales

Volver