Fons històric de l'Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Dates: 1703

Títol: "Recibos del que Don Luís de Josa, com administrador de l'Hospital General, gasta per obras en la apotecaria, graner y altres oficinas del Hospital. Fan per la diffinició de comptes feta als marmessors de dit Josa en jornada de 22 de juny 1703, en poder de Cassañes nott./ Recibos claricias del que se ha pagat per la Baronia de Garsola a diffarentos acreadors. Fan per la diffinició de comptes feta als marmessors del don Luis de Josa en poder de cassañes a 22 de juny 1703"

Contingut: "Recibos del que Don Luís de Josa, com administrador de l'Hospital General, gasta per obras en la apotecaria, graner y altres oficinas del Hospital. Fan per la diffinició de comptes feta als marmessors de dit Josa en jornada de 22 de juny 1703, en poder de Cassañes nott./ Recibos claricias del que se ha pagat per la Baronia de Garsola a diffarentos acreadors. Fan per la diffinició de comptes feta als marmessors del don Luis de Josa en poder de cassañes a 22 de juny 1703". Interval de dates: 1692-1703.

Nivell classificació: Patrimoni / Administració

Nom del Notari: Cassanyes

Observacions: Els rebuts pel que fa a la construcció de l'apotecaria han donat lloc a la publicació: T. Huguet; R.. Fontanals; X. Sorní, "La nova apotecaria de l'Hospital General de Santa Creu de Barcelona el 1696", Revista de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, 3a època, 27 (desembre 2004), p. 7-58. Olim BC AH Capsa 12A

Número: 622

Suport: Paper

Mides: 170 x 240 mm

Llengües: Català

Documentació relacionada: 10

Topogràfic: AH 2534

Localitzacions: Biblioteca de Catalunya - Arxiu de l'Hospital

Per consultar el document identifiqueu-vos i demaneu el document

Col·labora!
Tornar als resultats
Nova cerca