Menu más alto

Estás en: Inicio / Visítanos / Actividades / Presentació del llibre "Abisme Mistral"
Presentació del llibre "Abisme Mistral"

Coberta "Abisme Mistral"

El proper dijous 27 de gener, a les 18:00 h, tindrà lloc a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya la presentació del llibre Abisme Mistral, de Jordi Rodríguez Artés (C. Hospital, 56 - Barcelona).

Participants:
Lluís Jordà Roselló, historiador i prologuista de l’obra
Mar Trallero Cordero, membre del grup Memòria històrica de Sant Antoni
Jordi Rodríguez Artés, autor

Abisme Mistral és un llibre sobre la vida al barri de Sant Antoni, en particular del seu extrem oest, l'Avinguda Mistral, en els anys seixanta i setanta. Literàriament és una colecció de retrats individuals però relligats pel barri. Es desenvolupa sobre un tapís, aglomerat per la seva proximitat física, de coincidències urbanes: un canòdrom, dues casernes, una església, molts bars, la Fira de Mostres de Barcelona, cases de dispesa, tallers, botigues…
Passejareu per un fresc del temps exhaurit, que el seu autor descriu breument en la seva intenció literària: «Un testimoni amb molts factors comuns a la memòria de Barcelona. Un recull veritable de vides extingides. Un temps poc senzill, a voltes heroic i gens lliure. La voluntat de testimoniar unes veus desaparegudes»

Com a conseqüència de les mesures de prevenció de la Covid 19, l'aforament estarà limitat a 35 persones. Podeu fer la INSCRIPCIÓ PRÈVIA a bncdifusio@bnc.cat.

És obligatori l'ús de la mascareta.

Volver