Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / V CICLE DE PRIMAVERA DE MÚSICA DE CAMBRA de l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell _dies 8 i 9 de juny, a dos quarts de nou, a la Sala de Llevant
V CICLE DE PRIMAVERA DE MÚSICA DE CAMBRA de l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell _dies 8 i 9 de juny, a dos quarts de nou, a la Sala de Llevant

Institut Escola Artístic Oriol Martorell

Els propers 8 i 9 de juny, a les 20:30, tindrà lloc a la Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya el V CICLE DE PRIMAVERA DE MÚSICA DE CAMBRA, dos concerts de grups de cambra dels alumnes de l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell.

L’IEA Oriol Martorell és un centre públic d’ensenyaments integrats de música i dansa, de Barcelona que enguany fa vint-i-cinc anys. Va néixer el curs 1997-98 amb la formació primària més l’elemental de música i dansa i, més tard, es va implantar la secundària i el grau professional de música (a partir del 2000-01). Des del curs 2016-17 ja es pot cursar el grau professional de dansa.

Amb aquests concerts, oferts per alumnes i ex alumnes, podrem veure com ha donat fruit el seu planter durant aquests 25 anys.

Programa 8 de juny de 2022

Programa 9 de juny de 2022

Entrada lliure. Aforament limitat.

Tornar