Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Concert comentat del duo de guitarres Ribera-Sàbat en el marc de Les Jornades de guitarra de Catalunya
Concert comentat del duo de guitarres Ribera-Sàbat en el marc de Les Jornades de guitarra de Catalunya

Duo de guitarres Ribera-Sàbat

El proper dijous 7 de juliol, a les 18:00h, tindrà lloc, a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya, un concert comentat del duo de guitarres Ribera-Sàbat en el  marc de Les Jornades de guitarra de Catalunya en el què, a part de gaudir de la música i comentaris dels músics, es donarà peu a un col·loqui distès entorn el tema proposat: "L’estètica de la guitarra i la música catalana de la primera meitat del segle XX".

Podrem escoltar músiques de Manuel Blancafort i Gaspar Cassadó, així com d’altres grans compositors de l’època com Enric Granados, Frederic Mompou o Isaac Albèniz, entre altres. 

El duo Ribera Sàbat, formació integrada pels guitarristes Maria Ribera Gibal i Jordi Sàbat Cots, interpreta obres de compositors de principis del segle XX. Amb 10 anys de trajectòria, han realitzat concerts tant a dins com a fora del país, destacant la seva estada a Xina, Japó i Argentina.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Tornar